Dankzij de snelle technologische ontwikkelingen en de dalende prijzen van elektronische randapparatuur is er een platform ontstaan die voor vele ondernemers erg interessant is: narrowcasting. Een hot item voor uw marketing. Dat is ook de reden waarom MSC dit innovatieve product standaard adviseert als “point of sale” in uw bedrijf.

Met narrowcasting communiceert u (bijvoorbeeld in uw showroom of bij uw receptie) middels één of meerdere TV-schermen met uw bezoekers. De samenstelling van “uw uitzending” heeft u zelf in de hand via de bijgeleverde software.

Voor wie?
Narrowcasting is geschikt voor ieder bedrijf. Of u nu één of meerdere filialen heeft; narrowcasting biedt een tal van oplossingen waarin MSC graag met u over meedenkt. Bij een receptie met een wachtruimte is narrowcasting onmisbaar. Maar ook centraal vanuit één locatie bepalen wat er op de filialen op de TV-schermen wordt gepresenteerd is in uw handen.

Hoe werkt het?
Narrowcasting werkt via het internet. Elk TV-scherm heeft een infobox (een soort mini-pc) nodig die achter het scherm wordt gehangen. Er dient op die plek een internetverbinding aanwezig te zijn. Tot slot wordt er software op uw PC geïnstalleerd, waarmee u de content van de schermen kunt bedienen. Heel eenvoudig dus!

Mogelijkheden?
Narrowcasting is het ideale instrument om op het juiste tijdstip met uw bezoekers te communiceren. Dit kan zijn het tonen van bedrijfs- of productinformatie, aanbiedingen, commercials afgewisseld met het nieuws, weer en verkeer (deze worden via zgn” RSS- of webfeeds” automatisch getoond). MSC helpt u bij het samenstellen van uw uitzending. Ook het eventueel actueel houden ervan kunt u volledig uitbesteden aan MSC.


Bent u ook overtuigd en wilt u graag een kennismakingsgesprek? Bel direct met Hein Balesar (tel: 06 33 85 00 23) of mail naar info@managementsupportcenter.nl.

CONTACTFORMULIER
Naam:
Adres:
Plaats:
Telefoon:
Email:
Opmerkingen:
Copyright © 2011 Management Support Center Algemene voorwaarden | Disclaimer