MSC heeft een aantal specialistische marketinggebieden voor support. Maar naast deze gebieden houdt MSC uiteraard beschikbaar om uw specifieke wensen met u te bespreken. U kunt MSC zien als uw virtuele marketingafdeling.

Internet:
Inmiddels leven we in een tijdperk dat vrijwel ieder bedrijf wel een eigen website heeft. Echter is de website vaak gedateerd en wordt niet altijd geactualiseerd. MSC helpt u aan nieuwbouw of restyle van uw website. Indien gewenst met een eigen CMS (Content Management System, waarmee u zelf uw website kunt beheren en actualiseren). Vanaf 800 heeft u al een professionele website via MSC.

Direct Marketing:
Traditionele direct marketing is nog steeds een effectieve middel om de klant te bereiken. Uiteraard werkt dit alleen met een goed gedegen aanpak. Een aantal kritische succesfactoren: beschikking over een goed adressenbestand, personalisering, schieten met scherp in plaats van hagel, responsmogelijkheid en het wekken van nieuwsgierigheid! In al deze factoren kan MSC een belangrijke rol spelen. Van idee tot ontwerp tot de complete uitvoering!

E-mailing:
U verkiest e-mailing in de vorm van nieuwsbrieven boven de traditionele direct marketing? Of juist een goede combinatie van beiden? Ook dan biedt MSC u verschillende oplossingen. MSC heeft voor e-mail nieuwsbrieven een speciaal pakket voor u, maarmee u in een handomdraai zelf uw nieuwsbrieven kunt maken. Uiteraard bestaat ook de mogelijkheid om dit uit te besteden aan MSC.


Bent u ook overtuigd en wilt u graag een kennismakingsgesprek? Bel direct met Hein Balesar (tel: 06 33 85 00 23) of mail naar info@managementsupportcenter.nl.

CONTACTFORMULIER
Naam:
Adres:
Plaats:
Telefoon:
Email:
Opmerkingen:
Copyright 2011 Management Support Center Algemene voorwaarden | Disclaimer