MSC heeft één belangrijk doel voor uw onderneming: meer omzet, minder kosten en tijdwinst. De kosten gaan vaak voor de baten uit. Echter heeft u uw kosten goed in de hand? Of zijn er zaken waarvan u overtuigd bent dat het vast “elders” goedkoper kan tegen minimaal dezelfde kwaliteit, maar helaas komt u door tijdgebrek er niet aan toe om dit zelf uit te zoeken? Dan wordt het tijd om MSC in te schakelen die dit haarfijn voor u uitzoekt en desgewenst “uitonderhandelt”.

MSC geeft ook managementadvies op het gebied van automatisering van uw bedrijf (hard- en software). Veel bedrijven kiezen tegenwoordig om dit gedeelte te “outsourcen”. Kortom: voor een vast bedrag per maand heeft u zelf geen omkijken meer naar uw hard- en software.

MSC helpt met klanttevredenheidsonderzoeken. Als uw onderneming is het van wezenlijk belang om te meten wat klanten van uw bedrijf vinden. Dit is schatrijke informatie voor de vooruitgang van uw bedrijf. MSC geeft hierin advies, maar is ook in staat het onderzoek voor u uit te voeren.


Bent u ook overtuigd en wilt u graag een kennismakingsgesprek? Bel direct met Hein Balesar (tel: 06 33 85 00 23) of mail naar info@managementsupportcenter.nl.

CONTACTFORMULIER
Naam:
Adres:
Plaats:
Telefoon:
Email:
Opmerkingen:
Copyright © 2011 Management Support Center Algemene voorwaarden | Disclaimer