Tijdgebrek is een bekend fenomeen binnen elke organisatie. Zeker waar het om projectmatige aanpak gaat. Vaak wordt een medewerker binnen de organisatie aangewezen om een project te trekken. Echter vaak wel naast zijn/haar functie. Ervaring leert dat de betreffende medewerker niet alle tijd kan besteden voor het project waardoor deadlines niet gehaald worden en de kwaliteit onder de maat blijft. MSC stelt zich beschikbaar om dergelijke projecten te trekken binnen uw organisatie. Of het nu gaat om een project voor 2 dagen per week of fulltime voor een bepaalde periode, MSC kan zich flexibel opstellen in deze.

Door de jarenlange ervaring binnen de automotive sector, kan MSC specifiek in deze branche erg behulpzaam zijn. Maar uiteraard is deze jarenlange ervaring goed toe te passen in andere branches.

Tot slot bestaat de mogelijkheid om naast tijdelijke projecten MSC in te huren voor tijdelijke opvulling voor managementfuncties. Met name op marketing- en salesvlak (commercie) is dit goed toepasbaar.

Bent u ook overtuigd en wilt u graag een kennismakingsgesprek? Bel direct met Hein Balesar (tel: 06 33 85 00 23) of mail naar info@managementsupportcenter.nl.

CONTACTFORMULIER
Naam:
Adres:
Plaats:
Telefoon:
Email:
Opmerkingen:
Copyright 2011 Management Support Center Algemene voorwaarden | Disclaimer